Hotelli Rantasipi Rukahovi, Rukatunturi

Rukan laskettelukeskus on yksi Suomen suosituimmista talvilomakohteista, jonka monipuoliset rinteet tarjoavat haasteita kaikentasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Laskettelevalle perheelle Ruka on ykköspaikka! 

Ruka tarjoaa aktiivi- ja luontolomailijalle täydellisen lomaympäristön ympäri vuoden. Koe perheen kanssa jännittävä vaellusreitti Karhunkierros ja valtaisa Jyrävän vesiputous tai kokeilkaa jokimelontaa ja koskenlaskua pitkin Kuusamon vapaana virtaavia vesiä. 

Majoitu mukavasti Rukan keskellä Hotelli Rantasipi Rukahovissa ja hoida itse vain lomailu, tai valitse jokin Rantasipi Rukahovin rivitalohuoneistoista. Lue lisää Majoitus Rukalla -sivulta.

Rantasipi Rukahovi on voittanut Suomen parhaan hiihtohotellin palkinnon jo kolmena vuonna peräkkäin - lue tiedote.

Ruka tarjoaa aktiivi- ja luontolomailijalle täydellisen lomaympäristön läpi vuoden. Vaeltajien kesäkohteena tunnettu Ruka on upea luontokohde Rukatunturilla – tervetuloa nauttimaan Lapin luonnosta ja aktiviteeteista luonnon omassa huvipuistossa myös kesäaikaan. Patikoi, kalasta, retkeile, pyöräile, harrasta extreme-lajeja, melo ja paljon, paljon muuta!