Polskintaa sekä riemua Vesipuisto Flamingossa

Hotelli Rantasipi Airport sijaitsee noin 1 kilometrin päässä viihdekeskus Flamingosta – tarpeeksi lähellä, jotta huvituksiin on helppo tulla, mutta tarpeeksi kaukana Flamingon hälystä, jotta makoista yöunet päivän päätteeksi ovat taatut.

Flamingo Spa Muksupaketti alkaen

127 € / yö / perhe

Hintaan sisältyy

  • majoitus 1 yöksi perheelle (2 aikuista ja 1–2 lasta) 2 hengen Standard-huoneessa, jossa 1 lisävuode 1 lapselle (toinen lapsi vierellä)
  • runsas buffet-aamiainen
  • 2 päivän sisäänpääsyn Flamingo Spa Rantasipi Partner Vesipuistoon hotellimajoituksen yhteydessä (max. 2 aik. ja 1–2 alle 12-vuotiasta lasta)
  • mahdollisuus ostaa sisäänpääsy Flamingo Kylpylän (K20) -hemmotteluosastolle erikoishintaan kylpylän vastaanotosta
  • hoitoa ja hemmottelua Flamingo Day Spassa Rantasipi Airport -vieraiden erikoishinnoin -20% (Ei koske Flamingo Kylpylä -alueen Wellness-hoitoja)
  • veloitukseton parkkipaikka autolle
  • veloitukseton aikataulun mukainen lentokenttäkuljetus hotellin ja lentokentän välillä

Flamingo Kylpylä (K20) -sisäänpääsy Muksupaketti-asiakkaille joka päivä 15 €.
Erikoishintaiset liput ostettavissa ainoastaan kylpylän vastaanotosta. Alle 12-vuotiaita lapsia ei saa jättää Vesipuistoon ilman aikuisen valvontaa.

Lue lisää Flamingo Spa Rantasipi Partnerista. Tutustu hemmotteluhoitoihin Flamingo Day Span sivuilla.
Otathan huomioon, että Day Spa on suljettu sunnuntaisin. Suosittelemme varaamaan hoidot hyvissä ajoin.

Muksupaketti on saatavilla joka päivä. Alkaen-hinta on voimassa PINS- tai K-Plussa-kortilla 31.12.2015 asti ja se saattaa vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman korttia alkaen 137 €/perhe/yö. Alkaen-hinta PINS- tai K-Plussa-kortilla 1.1.2016 alkaen on 133 €/perhe/yö. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Liput Flamingoon on käytettävä majoituksen yhteydessä.