Hotelli

Rantasipi Siuntion Kylpylä

Rantasipi Siuntion Kylpylä sijaitsee luonnon helmassa vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Siuntion idyllinen kulttuurimaisema, jota leimaavat laajat viljelyalueet ja niitä halkova Siuntionjoki tarjoaa upeat puitteet nauttia Siuntion Kylpylän monipuolisista liikunta- ja hyvinvointipalveluista sekä hemmottelusta Day Spassa. Kylpylän yhteydessä toimiva ravintola tarjoaa nautintoja niin ruoan kuin viihteenkin merkeissä. Siuntion kylpylässä viihtyvät niin aktiivista ohjelmaa kuin rauhallista oleskeluakin kaipaavat.

Luonnonystävälle Siuntion Kylpylä luontopuistoineen, pyöräilyteineen, laavuineen ja läheisine lintutorneineen on täydellinen lomakohde. Talvella Siuntion Kylpylä toimii hyvänä tukikohtana vaikkapa hiihtoretkille tai retkiluistelusta innostuneille.

Hotelli tarjoaa monipuolisia kokous- ja juhlapalveluita, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi ammattitaidolla. Juhlatilat jopa 250 hengen tapahtumille.

Siuntion Kylpylä on suljettu vuosihuollon vuoksi ajalla 30.6. - 25.7.2014.

Yhteystiedot

Rantasipi Siuntion Kylpylä
Lepopirtintie 80
02570 Siuntio
Puh. (09)  260 600
Fax   (09) 2606 0666
Myyntipalvelu (09) 2606 060
(ma-pe 8-17)
siuntio.rantasipi@restel.fi 

Lataa hotelliesite tästä

Katso Siuntion Kylpylän kesän lomahinnat.

LOMAPAKETIT JA HINNAT

Lomahinnat alkaen 99 € / yö. Katso lomapaketit ja hinnat tästä.
Kylpylähoidot Siuntion Kylpylässä

DAY SPA -LAHJAKORTIT -10 % 30.4. ASTI

Anna lahjaksi hetki hemmottelua - valitse haluamasi hoidot ja osta 30.4. mennessä. Lue lisää Day Spa -lahjakorteista Day Span sivuilta.
Rantasipi Siuntion Kylpylä - Ravintolat

RAVINTOLAT

Siuntion kylpylän omassa keittiössä tarjolla päivittäin buffetpöydän antimet sekä à la carte -keittiön herkut. Juhlapäivinä meillä juhlitaan herkkutellen. Tutustu menuihimme ja lue lisää
SPORTTIVIIKONLOPUT

WELLNESS-VIIKONLOPUT

Siuntion kylpylässä järjestetään erilaisia sporttiviikonloppuja ja wellness-aiheisia teemaviikonloppuja. Seuraavat kurssit huhtikuussa. Wellness-viikonloput
Kokoustilat ja juhlatilat Siuntion Kylpylässä

KOKOUKSET JA JUHLAT

Siuntion kylpylän modernit ja mukautuvat kokoustilat sopivat aina 250 henkilön juhliin ja tapaamisiin. Meiltä myös monipuoliset kokousohjelmapalvelut.
Siuntion kylpylän kokoustilat
Siuntio tapahtumat

SIUNTIOSSA TAPAHTUU

Ryhmäliikuntaa, tanssit elävän musikin tahtiin, karaokeillat, liikuntaa ja aktiviteetteja, hemmottelua ja rentoutumista. Katso tästä Siuntion tapahtumat