Hotelli

Rantasipi Siuntion Kylpylä

Rantasipi Siuntion Kylpylä sijaitsee luonnon helmassa vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Siuntion idyllinen kulttuurimaisema, jota leimaavat laajat viljelyalueet ja niitä halkova Siuntionjoki tarjoaa upeat puitteet nauttia Siuntion Kylpylän monipuolisista liikunta- ja hyvinvointipalveluista sekä hemmottelusta Day Spassa. Kylpylän yhteydessä toimiva ravintola tarjoaa nautintoja niin ruoan kuin viihteenkin merkeissä. Siuntion kylpylässä viihtyvät niin aktiivista ohjelmaa kuin rauhallista oleskeluakin kaipaavat.

Luonnonystävälle Siuntion Kylpylä luontopuistoineen, pyöräilyteineen, laavuineen ja läheisine lintutorneineen on täydellinen lomakohde. Talvella Siuntion Kylpylä toimii hyvänä tukikohtana vaikkapa hiihtoretkille tai retkiluistelusta innostuneille.

Hotelli tarjoaa monipuolisia kokous- ja juhlapalveluita, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi ammattitaidolla. Juhlatilat jopa 250 hengen tapahtumille.

Yhteystiedot

Rantasipi Siuntion Kylpylä
Lepopirtintie 80
02570 Siuntio
Puh. 09 260 600
Fax . 09 2606 0666
Myyntipalvelu 09 2606 060
(ma-pe 8-17)
siuntio.rantasipi@restel.fi 

Lataa hotelliesite tästä

SPORTTIVIIKONLOPUT

WELLNESS-VIIKONLOPPU 15. - 16.11.

Suosittu Body Mind Wellness -sarja saa syksyllä 2014 jatkoa uudella kolmeosaisella kurssisarjalla. Lue lisää syksyn 2014 Wellness-kursseista.
Allasbileet Siuntion Kylpylässä

K-18 -ALLASBILEET 31.10.

Groovea syksyn pimeisiin iltoihin! Siuntion Kylpylän allasosasto muuttuu syys- ja lokakuussa bileareenaksi, jossa hytkytään lounge- ja diskomusiikin ja tunti tunnilta tiivistyvän biitin tahtiin - lue lisää!
Pikkujoulut Siuntiossa

PIKKUJOULUT SIUNTIOSSA - MYÖS YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Siuntiossa vietetään pikkujouluja notkuvien pöytien äärellä ja pikkujoulutanssien tahtiin. Lue lisää pikkujouluista Siuntiossa
Day Spa

DAY SPA

Hoitoja ja hemmottelua modernilla Day Spa -osastollamme - tervetuloa rentoutumaan!
Kokoustilat ja juhlatilat Siuntion Kylpylässä

KOKOUKSET JA JUHLAT

Siuntion kylpylän modernit ja mukautuvat kokoustilat sopivat aina 250 henkilön juhliin ja tapaamisiin. Meiltä myös monipuoliset kokousohjelmapalvelut.
Siuntion kylpylän kokoustilat
Rantasipi Aulangon monipuoliset ravintolat

GRILLIKAUSI JATKUU

Hyvän pihvin ystävälle tarjolla lähes neljä sataa eri ateriavaihtoehtoa. Totta se on! Sinä valitset mitä lautasellesi kokataan viimeistä lisuketta myöten.