Hotelli

Ett mångsidigt fjällhotell med aktiviteter året om i hjärtat av Ruka i Kuusamo

Rantasipi Rukahovi, beläget i skidcentret Ruka, har redan i decennier varit ett av Finlands mest kända och uppskattade hotell för alpin skidåkning. Rukahovi fungerar samtidigt som centrum för nöjeslivet i Ruka by. Vare sig det är sommar eller vinter lever Ruka alltid och har upplevelser att bjuda nästan i övermått. Man kan välja mellan fart och hålligång eller fridfullt semesterliv – det viktiga är ju att du trivs!

Rantasipi Rukahovi har hotellrum för alla preferenser.
I hotellets ursprungliga del finns de trivsamma standardrummen och i tillbyggnaden de högklassiga rummen i Superior-kategorin – hotellet har sammanlagt 180 rum och 17 sviter av varierande storlek, totalt 553 bäddar. Rukahovis radhuslägenheter ligger invid dalstationen för skidliften Kelorinne, ca 300 meter från hotellbyggnaden. Radhuslägenheterna består av 48 lägenheter för 3-6 personer, totalt 242 bäddplatser; alla lägenheter har kök och privat bastu.

Programutbudet kan vålla brist på tid!
Det finns massor att göra eftersom den unika naturen är upphov till mycket aktiviteter året runt. Om vintrarna finns det bland annat 29 pister, 506 km skidspår, safariprogram och pilkfiske. Sommartid är vandringsleder, kanotfärder, forsfärder, terrängcykling, ritt, golf och fiske de aktiviteter som gäller. Inomhus i köpcentret Kumpare finns det styrketräningssal, squash-, tennis- och badmintonhallar, golfsimulator, klättervägg och därtill tjänster av kosmetologer, frisörer och massörer. För familjens minsta finns barnträdgården Tähtisäde. Allt detta och mycket annat att göra!

Vänligen märk! Hotellet har stängt från 24.5. till 8.6.2015.

Kontaktuppgifter

Rantasipi Rukahovi
Rukankyläntie 15
FI-93825 RUKATUNTURI
FINLAND

Tfn. +358 8 85 910
Fax +358 8 868 1135
E-post: ruka.rantasipi@restel.fi