Hotelli

Hotelli Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi

Tervetuloa nauttimaan Lapin taiasta, Napapiirin kansainvälisestä ympäristöstä ja upeasta luonnosta. Legendaarinen Rantasipi Pohjanhovi on monipuolinen hotelli keskellä Rovaniemeä, aivan Napapiirin tuntumassa, runsaiden aktiviteettien ja nähtävyyksien keskellä.

Nauti luonnon rauhasta ja vaellusreiteistä erämaanomaisessa Ounasvaarassa, aivan lähellä keskustaa mutta luonnon helmassa. Näe jääkarhuja ja poroja Ranuan eläinpuistossa, tapaa joulupukki Joulupukin Pajakylässä, seikkaile Santa Parkissa, koe, näe ja opi Arktikumissa - lista on loputon. Kalasta, kokeile huskysafaria tai pilkkimistä tai muita safariyrittäjien monipuolisia ohjelmia. Ravintolamme makunautintoja ja kaupungin parasta yöelämää unohtamatta!

Rantasipi Pohjanhovissa viihdyt ja asut mukavasti olitpa sitten työ-, kokous- tai virkistysmatkalla. Meiltä löydät myös kaupungin parhaat kokoustilat ja juhlatilat.

Yhteystiedot

Rantasipi Pohjanhovi
Pohjanpuistikko 2
96200 ROVANIEMI

Puh. (016) 33 711
Fax: (016) 311 824
E-mail: pohjanhovi.rantasipi@restel.fi

Lataa hotelliesite tästä

Hotellitarjoukset Rovaniemi

LOMAPAKETIT JA HINNAT


Tervetuloa yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Katso lomapaketit ja hinnat

Ravintolat, Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi

POHJANHOVIN JOULUPÖYTÄ

Kaupungin parhaat joulupöydät katetaan tänä vuonna 14.11. alkaen päivällisellä ja 8.12. alkaen illallisella. Tutustu ja varaa pöytäsi!
Pikkujoulut Rovaniemellä

PIKKUJOULUT ROVANIEMELLÄ  - MYÖS YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Pikkujouluja vietetään Pohjanhovissa, aivan Rovaniemen keskellä perinteisten juhlapöytien ja aamuun asti jatkuvien juhlien parissa. Lue lisää Pohjanhovin pikkujouluista.
Ranuan eläintarha Rovaniemellä

PERHEKOHTEET ROVANIEMELLÄ


Santa Park, Ranuan eläintarha, kesäkelkkarata ja paljon muuta. Tapaa myös joulupukki! Löydä parhaat perhelomat hotellin lomapaketeista
-

KOKOUKSET JA JUHLAT

Puitteet kokousten kaikenpuoliselle onnistumiselle ovat Pohjanhovissa mitä parhaimmat. Hotellin kokoustilat
Matkailukohteet ja nähtävyydet

MATKAILUKOHTEET JA NÄHTÄVYYDET

Nähtävyyksiä, luontokohteita, tapahtumia, kulttuuria ja ostoskohteita. Katso lisää tästä