Hotelli

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori, Jyväskylä

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori on monipuolinen, moderni ja luonnonläheinen kylpyläkeidas ja hotelli Jyväskylässä, vain 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta mutta metsän siimeksessä. Uudet, tilavat perhehuoneemme majoittavat jopa kymmenhenkisen perheen.

Kylpylähotellin modernissa ja edustavassa kylpyläkerroksessa on runsaasti erilaisia allas- ja vesielementtejä, monipuolinen saunamaailma, erinomainen valikoima kauneus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä kuuden radan keilahalli. Kylpylän sisältä avautuu Tuomiojärven upean maiseman tarjoama näkymä Laajavuoren luontoon sekä muutaman kilometrin päässä siintävän kaupungin keskustaan.

Kesäisin 500 metrin päässä sijaitseva Urheilukeskus Laajis tarjoaa alamäkiajoa, enduroa ja XC-pyöräilyä, frisbeegolfia, vesihyppyrit ja  Köysipuiston - ja luontopolut alkavat aivan hotellin pihalta. Liput ja vinkit seudun parhaimpiin vierailukohteisiin Peukkulasta Kallioplanetaarioon, kesäristeilyistä golfiin saat kätevästi suoraan hotellista.

Hotelli Rantasipi Laajavuori tarjoaa myös monipuoliset kokoustilat ja juhlatilat.

 

Yhteystiedot

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori
Laajavuorentie 30
40740 JYVÄSKYLÄ

Puh. 014 628 211
Fax. 014 628 500
E-Mail: laajavuori.rantasipi@restel.fi
Kartta ja ajo-ohjeet

Lataa hotelliesite tästä

Rantasipi Laajavuoren lomapaketit

LOMAPAKETIT JA HINNAT

Tervetuloa Kylpylähotelli Laajavuoren panoraamakylpylään viettämään täydellistä kylpylälomaa - yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Katso kylpylälomapaketit ja hinnat
Pikkujoulut Hämeenlinnassa

PIKKUJOULUT JYVÄSKYLÄSSÄ - MYÖS YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Pikkujouluja vietetään Laajavuoressa monipuolisen viihteen ja notkuvien pikkujoulupöytien äärellä. Lue lisää Laajavuoren pikkujouluista
Kylpyläpaketit päiväkävijöille

KYLPYLÄPAKETIT PÄIVÄKÄVIJÖILLE

Piipahtamassa päiväseltään? Tutustu kylpyläpaketteihin päiväkävijöille ja yhdistä kylpyläkäyntiin vaikkapa keilausta tai herkkuja.
Hoidot ja hemmottelu

HYVINVOINTIOSASTO

Laaja valikoima kauneushoitoja ja hierontapalveluita sekä monipuolinen hyvinvointivointiklinikka, joka tarjoaa mm. henkilökohtaisen valmentajan palveluita sekä Kehon Ika -kartoitusta. Tutustu kylpylän hyvinvointiosastoon
Rantasipi Aulangon monipuoliset ravintolat

GRILLIKAUSI JATKUU

Hyvän pihvin ystävälle tarjolla lähes neljä sataa eri ateriavaihtoehtoa. Totta se on! Sinä valitset mitä lautasellesi kokataan viimeistä lisuketta myöten.
Kokoustilat ja juhlatilat Jyväskylässä

KOKOUSTILAT JA JUHLATILAT

Hotelli Rantasipi Laajavuori Jyväskylässä on tunnettu kokous- ja juhlapalveluiden vankkana ammattilaisena. Katso hotellin kokoustilat ja juhlatilat ja pyydä tarjous.