Hotelli

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori, Jyväskylä

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori on monipuolinen, moderni ja luonnonläheinen kylpyläkeidas ja hotelli Jyväskylässä, vain 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta mutta metsän siimeksessä. Uudet, tilavat perhehuoneemme majoittavat jopa kymmenhenkisen perheen.

Kylpylähotellin modernissa ja edustavassa kylpyläkerroksessa on runsaasti erilaisia allas- ja vesielementtejä, monipuolinen saunamaailma, erinomainen valikoima kauneus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä kuuden radan keilahalli. Kylpylän sisältä avautuu Tuomiojärven upean maiseman tarjoama näkymä Laajavuoren luontoon sekä muutaman kilometrin päässä siintävän kaupungin keskustaan.

Kesäisin 500 metrin päässä sijaitseva Urheilukeskus Laajis tarjoaa alamäkiajoa, enduroa ja XC-pyöräilyä, frisbeegolfia, vesihyppyrit ja  Köysipuiston - ja luontopolut alkavat aivan hotellin pihalta. Liput ja vinkit seudun parhaimpiin vierailukohteisiin kesäristeilyistä golfiin ja Kallioplanetaarioon saat kätevästi suoraan hotellista.

Hotelli Rantasipi Laajavuori tarjoaa myös monipuoliset kokoustilat ja juhlatilat.

Huom. Rantasipi Laajavuoren kylpylä on suljettu huollon vuoksi 16.–23.8.2015. Kylpylä avataan maanantaina 24.8. klo 12.00.

Yhteystiedot

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori
Laajavuorentie 30
40740 JYVÄSKYLÄ

Puh. 014 628 211
Fax. 014 628 500
E-Mail: laajavuori.rantasipi@restel.fi
Kartta ja ajo-ohjeet

Lataa hotelliesite tästä

Rantasipi Laajavuoren lomapaketit

LOMAPAKETIT JA HINNAT

Tervetuloa Kylpylähotelli Laajavuoren panoraamakylpylään viettämään täydellistä kylpylälomaa - yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Katso kylpylälomapaketit ja hinnat
Hiihtoloma kylpylässäEnnakkovaraajan etu -20 % Rantasipi Laajavuoreen

ENNAKKOVARAAJAN ETU VAIN NETISSÄ -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Rantasipi Laajavuoressa Jyväskylässä ja säästä 20 %. Katso Ennakkovaraajan etu ja tee hotellivaraus
Seikkailupuisto Laajavuori, Jyväskylä

PERHELOMA LAAJAVUOREN SEIKKAILUPUISTOSSA ALK. 117 € / YÖ

Vietä kesäpäivä Laajavuoren Seikkailupuistossa seikkaillen ja kiipeillen. Lue lisää ja katso Rantasipi-kylpylähotellin majoitustarjous
Hoidot ja hemmottelu

HYVINVOINTIOSASTO

Laaja valikoima kauneushoitoja ja hierontapalveluita sekä monipuolinen hyvinvointivointiklinikka, joka tarjoaa mm. henkilökohtaisen valmentajan palveluita sekä Kehon Ika -kartoitusta. Tutustu kylpylän hyvinvointiosastoon
Kylpyläpaketit päiväkävijöille

KYLPYLÄPAKETIT PÄIVÄKÄVIJÖILLE

Piipahtamassa päiväseltään? Tutustu kylpyläpaketteihin päiväkävijöille ja yhdistä kylpyläkäyntiin vaikkapa keilausta tai herkkuja.
Kokoustilat ja juhlatilat Jyväskylässä

KOKOUSTILAT JA JUHLATILAT

Hotelli Rantasipi Laajavuori Jyväskylässä on tunnettu kokous- ja juhlapalveluiden vankkana ammattilaisena. Katso hotellin kokoustilat ja juhlatilat ja pyydä tarjous.