Hotelli

Hemmottelukylpylä Rantasipi Imatran Valtionhotelli

Tervetuloa nauttimaan ripauksesta ylellistä linnaelämää. Kansallisaarteisiimme kuuluva Hemmottelukylpylä Rantasipi Imatran Valtionhotelli Vuoksen kulttuurimaisemassa, Imatran kosken varrella kutsuu viihtymään ainutlaatuisessa ympäristössä. Nauti Linnahotellin persoonallisesta ilmapiiristä, hemmottelukylpylän ja Hyvän olon saunojen lämmöstä ja ravintola LinnaSalin herkuista sekä Imatran kosken ympäristön upeista maisemista ja luontoliikuntamahdollisuuksista - tai koe unohtumattomia elämyksiä vaikkapa kellumalla kuivapuvussa virran vietävänä tai ylittämällä koski vaijerilla.

Imatran Valtionhotellissa herkutellaan ja juhlitaan juhlapäivinä - tai muuten vain! Tervetuloa vaikkapa isänpäivän juhlaillalliselle, uuden vuoden gaalabuffetiin tai äitienpäivälounaalle.

Meillä järjestät myös juhlat, kokoukset ja tapaamiset. Modernit, muovautuvat kokoustilamme ja juhlatilamme sopivat jopa 250 henkilön juhliin tai kokouksiin.

Yhteystiedot

Imatran Valtionhotelli
Torkkelinkatu 2
55100 IMATRA

Puh. 05 625 2000
Fax.  05 625 2299
E-Mail: valtionhotelli.rantasipi@restel.fi

Lataa hotelliesite tästä

Aktiviteetit Imatran Valtionhotellissa

LOMAPAKETIT JA HINNAT

Imatran Valtionhotellin hemmottelukylpylä on unelmakohde aikuiseen makuun. Astu satuun ja nauti elämästä! Katso hotellin lomapaketit ja hinnat
Nousuvarjoliito Imatralla

KOKEMUKSIA JA ELÄMYKSIÄ IMATRALLA

Näe Imatra uudesta perspektiivistä nousuvarjon avulla, syöksy kuohuvan kosken yli tai kellu alas Vuoksea - löydät nämä ja muut seikkailut lomapaketeista.
Imatran valtionhotelli

IMATRAN VALTIONHOTELLI ON SUOMEN KAUNEIN RAKENNUS!

Rantasipi Imatran Valtionhotelli on valittu Suomen kauneimmaksi rakennukseksi Apu-lehden äänestyksessä. Aplodit jylhälle linnalle ja onnittelut! Katso Avun juttu tästä.
Rantasipi Imatran Valtionhotelli - Ravintolat

RAVINTOLAT

LinnaSali-ravintolassa tarjolla suomalaisia ja venäläisiä herkkuja tunnelmallisessa miljöössä. Meillä herkutellaan myös juhlapäivinä. Katso lisää tästä

Aktiviteetit Imatralla

AKTIVITEETIT

Keilaa veloituksetta Imatra Bowling Centerissä, nauti komeista koskimaisemista, peuhaa Angry Birds Activity Park -puistossa tai valitse omasi Imatran laajoista kulttuuri- ja luonto- ja liikuntamahdollisuuksista. Katso lisää tästä
Kokoukset ja juhlat Imatran Valtionhotellissa

KOKOUKSET JA JUHLAT

Linnahotellin ja Kylpylähotellin modernit ja mukautuvat kokoustilat sopivat aina 250 henkilön juhliin ja tapaamisiin.
Hotellin kokoustilat