Hotelli

Rantasipi Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kyrösjärven rannalla, Tampere-Vaasa-valtatien varrella reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Kylpylä on yksi Suomen rakastetuimmista kylpylöistä, joka on etenkin lapsiperheiden sekä kuntoutusasiakkaiden suosiossa. Ikaalisten Kylpylä on myös kuuluisa laajasta viihdetarjonnastaan: meillä tanssitaan melkein jokaisena viikonpäivänä, usein tähtiartistien tahtiin!

Ikaalisten Kylpylä on kokonaisvaltaisen wellness-ajattelun keskus, jonka monipuolisesta tarjonnasta voi jokainen ammentaa juuri itselleen parhaiten sopivat hyvän olon paketit, hoidot ja aktiviteetit. Ikaalisten Kylpylän kuntoutumiskeskus tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja niin työssä oleville kuin työelämästä jo poisjääneillekin ihmisille.

Yhteystiedot

Ikaalisten kylpylä
Hämyläntie 2
39500 IKAALINEN

Puh. 03 451 2100
Fax. 03 451 2032
E-mail: ikaalinen.kylpyla@restel.fi

Lataa hotelliesite tästä

Lomapaketit ja hinnat

KYLPYLÄLOMAPAKETIT JA HINNAT

Kylpylälomapaketit perheille, hemmottelulomat, hiihtoloma kylpylässä...Katso kylpylälomapaketit ja hinnat tästä
Kylpylöiden kesäloman ennakkotarjous

KESÄLOMAN ENNAKKOTARJOUS ALK. 70 € / YÖ

Varaa kesäloma ennakkoon 5.6. mennessä ja säästä 25 % - maksa vasta, kun yövyt.. Lue lisää ja varaa oma kesälomasi kylpylään
Ikaalisten esiintyjät

ESIINTYJÄT IKAALISTEN KYLPYLÄSSÄ

Tähtiesiintyjiä, naisten tanssit, Wanhan mallin tanssit, karaoketanssit ja paljon muuta. Katso esiintyjät tästä
Kuntoutus

KUNTOUTUS

Ikaalisten Kylpylän kuntoutumiskeskus tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja niin työssä oleville kuin työelämästä jo poisjääneille.
Aktiviteetit

AKTIVITEETIT

Ikaalisten Kylpylä on ympärivuotinen liikunnan monitoimikeskus. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy paljon aktiviteetteja, zumbasta kahvakuulaan, wakeboardingista frisbeegolfiin ja kalastukseen.
Kokoukset ja juhlat

KOKOUS JA JUHLAT

Ikaalisten Kylpylä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja ohjelmatarjonnan onnistuneita kokouksia ja tapahtumia varten. Nyt uutuutena Ikaalisten Kylpylässä 4eventin PoweRed -kokousohjelmat. Lue lisää kokousohjelmista.