Lahjakortti Rantasipi Edeniin

Kylpylälahjakortti Rantasipi Edeniin

Rantasipi-lahjakortit

Onnittele, kiitä tai hemmottele Rantasipi lahjakortilla. Valikoimasta löytyy hotelli- ja kylpylälahjakortteja kahdenkeskiseen rentoutumiseen, iloiseen perhelomaan sekä hemmottelevien hoitojen parissa nautiskeluun. Läheisillesi tai yrityslahjaksi.

Lahjakortit verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löydät lahjakortit Rantasipi Edeniin ja muihin Rantasipi-hotelleihin ja kylpylähotelleihin. Voit valita joko ladattavan lahjakortin haluamallesi summalle 20 eurosta alkaen tai valmiin itse tulostettavan lahjakortin.

Ladattavat lahjakortit toimitetaan postitse 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos valitset tulostettavan lahjakortin, saat ostoksen jälkeen heti sähköpostiisi linkin, josta voit tulostaa lahjakortin.

Lahjakortit hotellista

Rantasipi-kylpylähotellit ja -hotellit myyvät ladattavia lahjakortteja. Hotellien tiedot löydät täältä.

Lahjakortit R-kioskilta tai lähikaupasta

Kaikki Suomen R-kioskit, Siwat, Valintatalot ja Euromarketit myyvät ladattavia Rantasipi-lahjakortteja. Voit ladata kortille haluamasi summan 20 eurosta alkaen. Lahjakortit ovat voimassa 24 kk ostopäivästä ja kortille ladatun summan voi käyttää yhdessä tai useammassa erässä kortin voimassaoloajan puitteissa.

Lahjakortit aktivoituvat 90 minuutin viiveellä ostotapahtumasta ja ne käyvät maksuvälineenä kaikissa Rantasipi-kylpylähotelleissa ja -hotelleissa.

Hotellilahjakortti

Kylpylälahjakortti