Hotelli

Hotelli Rantasipi Atlas, Kuopio

Tervetuloa uuteen Rantasipi-hotelliin Kuopioon! Keskeisellä liikepaikalla Carlsonin talossa sijaitseva Hotelli Rantasipi Atlas palvelee niin liikematkailijoita kuin vapaa-ajan matkustajiakin. Hotelli Atlas on pitkän historian omaava korkeatasoinen hotelli, joka palvelee Rantasipi-hotellina 30.4.2015 alkaen.

Keskeinen sijainti liikekeskustassa palvelujen, viihdetarjonnan ja kulttuurielämysten äärellä ovat osa hotellin viehätystä. Hotellista on suora yhteys Kuopion suurimpaan tavarataloon Carlsonille sekä uuteen parkkihalliin. Hotelli palvelee myös erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjänä monikäyttöisillä kokous- ja juhlatiloillaan.

Täydellisen muodonmuutoksen läpikäyneessä hotellissa on säästetty menneiden vuosikymmenten parhaat palat historiaa kunnioittaen. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Hotelli Rantasipi Atlakseen, oletpa matkalla sitten työn puolesta tai lomalla!

Yhteystiedot

Rantasipi Atlas
Haapaniemenkatu 22
70110 KUOPIO

Puh. (0)20 789 6101
Fax. (0)20 789 6201
E-mail: atlas.rantasipi@restel.fi 
Hotellitarjoukset Kuopio

LOMAPAKETIT JA HINNAT


Tervetuloa yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Katso lomapaketit ja hinnat

Kesä 2015 Kuopiossa

KESÄLOMAN ENNAKKOTARJOUS ALK. 74 € / YÖ

Vietä ihana kesä Kuopiossa ja hyödynnä kesän ennakkotarjous -25 %. Hotellivaraukset 31.5. mennessä. Lue lisää ja varaa kesäloma ennakkoon
Teatteria Kuopiossa: Solistina Olavi Virta

KESÄTEATTERIPAKETIT ALK. 70,50 € / YÖ / HENKILÖ

Kesällä 2015 Kuopion Uusi Kesäteatteri esittää juhlavuoden musikaalin: Solistina Olavi Virta. Varmista paikkasi nostalgiselle musiikkimatkalle ja varaa kesäteatteripaketti nyt!
Rantasipi Atlaksen Ravintola Dos Amigos

RAVINTOLA KUOPIOSSA

Espanjalaistyylinen Dos Amigos -ravintola kutsuu poikkeamaan ja herkuttelemaan rennossa ilmapiirissä Rantasipi Atlaksen katon alla. Lue lisää ja katso herkullinen menu
Kokoustilat Kuopiossa Rantasipi-hotellissa

KOKOUKSET JA JUHLAT

Puitteet kokousten kaikenpuoliselle onnistumiselle ovat Atlaksessa mitä parhaimmat. Hotellin kokoustilat
Matkailukohteet ja nähtävyydet Kuopiossa

MATKAILUKOHTEET JA NÄHTÄVYYDET

Nähtävyyksiä, luontokohteita, tapahtumia, kulttuuria ja ostoskohteita. Katso lisää tästä