Ravintolat

Rantasipi Pohjanhovissa on viihtyisä seurustelu- ja ruokaravintola Ravintola Pohjanhovi sekä karaokebaari ja yöravintola Life, jotka tanssittavat asiakkaita aamuun asti. Vastaanoton yhteydessä toimii joka päivä avoinna oleva aulabaari, josta löytyy yhteensä 62 asiakaspaikkaa.

Pöytävaraukset

0200 48 135 (0,17/puh.+0,75 eur/min) 

Pihvi & punaviini 1.10.–23.10.

Syksyn piemenevät illat houkuttelevat maittavan ruuan äärelle. Miten olisi mehevä pihvi maukkaan kastikkeen, herkullisten lisukkeiden ja täyteläisen lasillisen kera? Viihtyisät ruoka- ja seurusteluravintolamme tarjoavat lämminhenkiset puitteet tunnelmalliselle illanvietolle tai elämykselliselle lounaalle. Ravintolavalikoimastamme löytyy ruokapaikkoja monenlaiseen makuun.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Katso kampanjassa mukana olevat ravintolat »

Mörköviikot 24.10.–6.11.

Mörköviikot vievät sielun mennessään – odotamme sinua kauhulla

Tervetuloa viettämään Halloween-juhlaa lähes kaikkiin Restelin toimipisteisiin. Tiedossa on mahtavia juhlia, hyytävän kauheita kokemuksia, jännittäviä ruoka-annoksia ja selkäpiitä karmivia hotellielämyksiä.

Lue lisää Restelin Mörköviikoista täältä »

Murhamysteeri-illallinen Halloweenina 28.10.

Murhamysteeri on tappavan hauska ja osallistava illalliselämys, jota ei aivan joka päivä pääse kokemaan! Uskallatko lähteä kaivamaan verisen vieraan menneisyyttä ja selvittämään tapahtumien kulkua?

Katso lisätiedot »

Suomen lapsellisin ruokalista saatavilla nyt meiltä!

Viiden yrittäjäkoulutusta saaneen reippaan Pikkuyrittäjän suunnittelema ruokalista on saatavilla noin 250 Restelin ravintolasta kautta maan. Monipuoliselta ja hauskalta ruokalistaltalta löytää jokainen lapsi varmasti sen oman suosikkiannoksensa. Tutustu listaan ja tule herkuttelemaan Rantasipi-ravintoloihin!

Suomen Lapsellisin Ruokalista (PDF) »

Ravintoloiden Oiva-raportit