Hotelli Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi

Tervetuloa nauttimaan Lapin taiasta, Napapiirin kansainvälisestä ympäristöstä ja upeasta luonnosta. Legendaarinen Rantasipi Pohjanhovi on monipuolinen hotelli keskellä Rovaniemeä, aivan Napapiirin tuntumassa, runsaiden aktiviteettien ja nähtävyyksien keskellä.

Nauti luonnon rauhasta ja vaellusreiteistä erämaanomaisessa Ounasvaarassa, aivan lähellä keskustaa mutta luonnon helmassa. Näe jääkarhuja ja poroja Ranuan eläinpuistossa, tapaa joulupukki Joulupukin Pajakylässä, seikkaile Santa Parkissa, koe, näe ja opi Arktikumissa - lista on loputon. Kalasta, kokeile huskysafaria tai pilkkimistä tai muita safariyrittäjien monipuolisia ohjelmia. Ravintolamme makunautintoja ja kaupungin parasta yöelämää unohtamatta!

Rantasipi Pohjanhovissa viihdyt ja asut mukavasti olitpa sitten työ-, kokous- tai virkistysmatkalla. Meiltä löydät myös kaupungin parhaat kokoustilat ja juhlatilat.

Rovaniemen legendaarinen Rantasipi Pohjanhovi tekee lisää tilaa kasvavalle asiakasmäärälle

Rovaniemen Rantasipi Pohjanhovi -hotelli laajenee sen liiketoiminnan yhdistyessä Rovaniemen Cumulus-hotellin kanssa. Muutoksen myötä Pohjanhovin huonekapasiteetti kasvaa ja se pystyy entistä paremmin vastaamaan muun muassa ulkomaalaisten matkanjärjestäjien vuosittain kasvavaan kysyntään. Yhdistymisen jälkeen Pohjanhovin kokonaishuonekapasiteetti tulee olemaan 276 huonetta. Rantasipi Pohjanhovi on muutoksen jälkeen Pohjois-Suomen suurin hotelli.

Hotellikapasiteettien yhdistyminen ajoittuu syksyyn 2015.