Ravintolat

Viihtyisä Linnaravintola, rento illanviettopaikka Linnaklubi ja kotoisa Linnasalonki toivottavat sinut tervetulleeksi! BarCafe Vuoksenhelmi Kylpylähotellissa tarjoaa pientä syötävää ja virvokkeita.

Kesäkaudella palvelee myös viihtyisä Linnan Puistoterassi.

Pihvi & punaviini 1.10.–23.10.

Syksyn piemenevät illat houkuttelevat maittavan ruuan äärelle. Miten olisi mehevä pihvi maukkaan kastikkeen, herkullisten lisukkeiden ja täyteläisen lasillisen kera? Viihtyisät ruoka- ja seurusteluravintolamme tarjoavat lämminhenkiset puitteet tunnelmalliselle illanvietolle tai elämykselliselle lounaalle. Ravintolavalikoimastamme löytyy ruokapaikkoja monenlaiseen makuun.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Katso kampanjassa mukana olevat ravintolat »

Mörköviikot 24.10.–6.11.

Mörköviikot vievät sielun mennessään – odotamme sinua kauhulla

Tervetuloa viettämään Halloween-juhlaa lähes kaikkiin Restelin toimipisteisiin. Tiedossa on mahtavia juhlia, hyytävän kauheita kokemuksia, jännittäviä ruoka-annoksia ja selkäpiitä karmivia hotellielämyksiä.

Lue lisää Restelin Mörköviikoista täältä »

Suomen lapsellisin ruokalista saatavilla nyt meiltä!

Viiden yrittäjäkoulutusta saaneen reippaan Pikkuyrittäjän suunnittelema ruokalista on saatavilla noin 250 Restelin ravintolasta kautta maan. Monipuoliselta ja hauskalta ruokalistaltalta löytää jokainen lapsi varmasti sen oman suosikkiannoksensa. Tutustu listaan ja tule herkuttelemaan Rantasipi-ravintoloihin!

Suomen Lapsellisin Ruokalista (PDF) »

Ravintoloiden Oiva-raportit