Ravintolat

À la carte -ravintola Esmeralda on tyylikäs, modernin viihtyisä seurusteluravintola. Rentoa ja nopeaa ruokaa koko perheelle tarjoavat Rosalia sekä Allasbaari Bahia. Tilausravintolana ryhmille toimiva ravintola La Luna muuntautuu illallla tanssiravintolaksi. Juhlakansaa palvelee myös Club Cocos.

SYYSSYÖMINKIEN AJAN TALON PIPPURIPIHVI -50 %

Maiskis, Rantasipi-ravintoloissa on syyssyömingit! Syyskuun ajan Talon pippuripihvi 16,45–18,90 € (norm. 32,90–37,90 €) – etusi -50%! Tarjous on voimassa 1.–30.9.2015 maanantaista torstaihin klo 14.00 alkaen. Lisäksi kampanjan ajan Fanta vain 1 €! Fanta-tarjous on voimassa koko syyskuun ajan, joka päivä, aamusta iltaan! 

Katso kaikki tarjoukset ravintolamaailma.fi.

Yritykset ja ryhmät

Tilausravintola La Luna ja useat muut tilamme soveltuvat niin suurten kuin pienienkin tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintoloissamme on laaja valikoima erilaisia ryhmämenuja sekä tilaisuuksiin sopivaa viihdetarjontaa. Ota yhteyttä, niin järjestämme juuri sinulle sopivan tilaisuuden, puh. 03 2392 2950 tai sähköposti: lansi-suomi.aluemyynti@restel.fi.

Makumatka-etukortti

Herkuttele, nautiskele ja hyödy. Etuja satojen eurojen edestä!

Makumatka-kortilla saa etuja yli 200 eri ruoka- ja juomaravintolassa, kahvilassa ja pikaruokapisteessä ympäri Suomen. Hinta 5 € - kaikki edut ovat voimassa vuoden 2015.

Rantasipi-ravintoloiden Makumatka-etu

  • A la carte annokset -20 %

Tilaa Makumatka-korttisi helposti Ravintolamaailman verkkokaupasta tai ravintolastamme. Lisätietoja Makumatka-kortista.