Ravintolat

À la carte -ravintola Esmeralda on tyylikäs, modernin viihtyisä seurusteluravintola. Rentoa ja nopeaa ruokaa koko perheelle tarjoavat Rosalia sekä Allasbaari Bahia. Tilausravintolana ryhmille toimiva ravintola La Luna muuntautuu illallla tanssiravintolaksi. Juhlakansaa palvelee myös Club Cocos.

Mörköviikot 24.10.–6.11.

Mörköviikot vievät sielun mennessään – odotamme sinua kauhulla

Tervetuloa viettämään Halloween-juhlaa lähes kaikkiin Restelin toimipisteisiin. Tiedossa on mahtavia juhlia, hyytävän kauheita kokemuksia, jännittäviä ruoka-annoksia ja selkäpiitä karmivia hotellielämyksiä.

Lue lisää Restelin Mörköviikoista täältä »

Murhamysteeri-illallinen Halloweenina 28.10.

Murhamysteeri on tappavan hauska ja osallistava illalliselämys, jota ei aivan joka päivä pääse kokemaan! Uskallatko lähteä kaivamaan verisen vieraan menneisyyttä ja selvittämään tapahtumien kulkua?

Katso lisätiedot »

Suomen lapsellisin ruokalista saatavilla nyt meiltä!

Viiden yrittäjäkoulutusta saaneen reippaan Pikkuyrittäjän suunnittelema ruokalista on saatavilla noin 250 Restelin ravintolasta kautta maan. Monipuoliselta ja hauskalta ruokalistaltalta löytää jokainen lapsi varmasti sen oman suosikkiannoksensa. Tutustu listaan ja tule herkuttelemaan Rantasipi-ravintoloihin!

Suomen Lapsellisin Ruokalista (PDF) »

Yritykset ja ryhmät

Tilausravintola La Luna ja useat muut tilamme soveltuvat niin suurten kuin pienienkin tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintoloissamme on laaja valikoima erilaisia ryhmämenuja sekä tilaisuuksiin sopivaa viihdetarjontaa. Ota yhteyttä, niin järjestämme juuri sinulle sopivan tilaisuuden, puh. 0200 72 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min) tai sähköposti: west.sales@restel.fi.