Sijainti ja liikenneyhteydet

Hotelli Rantasipi Airport
Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Etäisyydet hotellista

  • Ostoskeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo 1 km
  • Helsingin keskusta 17 km
  • Helsingin rautatieasema 17 km
  • Tikkurilan rautatieasema sekä linja-autoasema 6 km
    Tikkurilassa pysähtyvät myös kaikki pohjoisemasta tulevat pikajunat ja Intercity-junat. Vain rantarataa käyttävät Turun suunnan junat eivät kulje Tikkurilan kautta.
  • Lentokenttä 3 km
  • Satama 18 km

Liikenneyhteydet

Liikennejärjestelyt Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella vaihtelevat rakennustöiden vuoksi. Lentoasemantien liikenne ohjataan uusille silloille, käyttöön otetaan uusia yhteyksiä sekä ramppeja ja vanhoja siltoja poistuu käytöstä. Perille pääsette varmimmin seuraamalla Lentoaseman ja Veromiehen kylttejä hotelliin saavuttaessa sekä lähempänä Rantasipin kylttejä. Katso HSL tiedote pysäkkimuutoksista täältä.

Helsingin Rautatieasemalta ja Tikkurilasta lähijuna I Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Hotellia lähinnä oleva juna-asema on Aviapolis, josta on noin 20 minuutin kävelymatka hotellille. Vaihtoehtoisesti junalla voi mennä lentoasemalle saakka ja saapua sieltä hotellille maksuttomalla aikataulunmukaisella lentokenttäkuljetuksella.

Tikkurilasta bussit 562 ja 575, hotellia lähinnä oleva pysäkki on Pyhtäänkorvenkuja, josta on noin 700 metrin kävelymatka hotellille. 

Katso tarkat reittiohjeet Reittioppaan sivuilta

Veloitukseton lentokenttäkuljetus

Veloitukseton aikataulunmukainen kuljetus hotellin ja lentokentän välillä hotellissa majoittujille.

Pysäköinti

Hotellissa on 330 pysäköintipaikkaa. Katso lisätietoja pysäköinnistä >>